Cari Maklumat Yang BerkaitanTuesday, 29 June 2010

Kejayaan Pasar Malaysia 26.06.2010

Assalamualaykum,
Kepada semua penduduk AKC-Malaysia.
Kita telah berjaya menganjurkan Pasar Malaysia pertama di AKC.

Promosi kali ini agak terhad kerana saya rasa perlu set kan "bench mark" pada kali ini untuk kita perbaiki mutu Pasar Malaysia pada masa akan datang dari segi jumlah pembeli dari kalangan Malaysia sendiri adakah juadah disediakan memadai, mutu sajian dengan cara bungkusan, tempat yaitu didalam dewan, cara susunan meja atau setup dan sistem jualan kita "beli dan bawa pulang" tidak lupa juga kutipan derma bagi tabung Palestine.
Kesemua aspek-aspek telah berjaya di aplikasikan di dalam Pasar Malaysia baru-baru ini dan kutipan jualan amal Palestine melebihi QR5,000 ini bermakna dimana sahaja rakyat Malaysia berada mereka tetap prihatin.Suatu yang kita perlu fikirkan orang miskin atau fakir di negara kita sendiri?
Ucapan terimakasih saya kepada semua penjual dan pembeli dan ucapan khas ini kepada saudara Khairul Amir yang telah bertungkus lumus dalam menjayakan majlis ini.

Jumpa anda dalam pasar Malaysia pada masa akan datang.
Shukran Jazilan
Jamal Mohamed Bin Sulaiman
http://www.facebook.com/group.php?gid=287594132709


1 comment:

 1. Salam kepada semua Malaysian di AKC.

  Saya ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan ribuan terima kasih kpd saudara Jamal dan saudara Amir yg mengaturkan pasar Malaysia ini. Maaf jika tertinggal nama peserta Biro lain yg turut menjayakan pasar Malaysia. Saya menyanjung sikap terbuka pihak penganjur yg sudi menerima pendapat peniaga dan berusaha menepati permintaan mereka.

  Kepada peniaga yg berpenat lelah membuat persediaan juadah adalah amat dihargai. Tanpa penyertaan dan sokongan dari anda semua, sudah pasti pasar Malaysia ini tidak dapat dijayakan dengan lancar.

  Setinggi penghargaan atas sokongan kaum ibu yg sudi meluangkan masa, tenaga dan sumbangan untuk menjayakan kempen jualan amal untuk Gaza dan juga kpd para dermawan yang prihatin kepada saudara Islam kita di Palestin saya ucapkan Jazakumullah khayran kathiran, semoga amal kalian diterima dan diberkati Allah swt. Amin.

  Mohon maaf dari saya dan isteri, kak Azra jika ada kekurangan dan kelemahan. Yang baik datangnya dari Allah swt dan yang kurang adalah dari kelemahan kami. Insha’Allah tabung amal untuk yang lain seperti rumah anak yatim, fakir miskin di Malaysia akan diusahakan di masa akan datang.

  Zamri Abu Bakar.

  ReplyDelete